Wat is het SIO?

puzzel sioHet Stimulerings kader Integere Organisatie - kortweg het SIO - is een uniek, alles omvattend integriteitsmanagementsysteem dat preventief werkt. Het SIO is toepasbaar voor elke organisatie. Klik hier voor meer informatie. 

Opleiding en training

education module
De Leergang SIO is een 5-daags interactief opleidings- programma dat de mogelijkheid biedt om de kennis en vaardigheden te verwerven voor het implementeren van het SIO in de eigen organisatie of in organisaties van derden. Klik hier voor meer informatie.

Community of Practice

Community of practice moduleDe Community of Practice (CoP) is opgezet als community platform voor professionals die de Leergang SIO van de Stichting SIO hebben gevolgd. Hier wordt relevante informatie gedeeld over integriteit. Klik hier voor meer info en de lijst met vrijwillige organisatoren.

ANTI CORRUPTIE CONGRES 2018

Op vrijdag 2 november wordt er een Anti-Corruptie Congres georganiseerd door BijzonderStrafrecht.nl Academie. Dit door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende opleidingsinstelling biedt cursussen aan op het snijvlak van het strafrecht met andere rechtsgebieden. De aangeboden informatie is actueel en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk en sluit qua inhoud goed aan op het aanbod van de stichting SIO. Klik hier voor meer informatie over het congres of eventuele andere cursussen.

 strafrecht

SIO DESKUNDIGEN

Stichting SIO traint professionals, consultants en adviseurs in het Stimulerings- kader Integere Organisaties. Hiervoor verzorgt Stichting SIO de Leergang. Klik hier voor een overzicht van professionals die de Leergang SIO met succes gevolgd hebben.

michaelvanwoerden

De Leergang Stimuleringskader Integere Organisatie (SIO) is een 5-daags interactief opleidingsprogramma dat professionals de mogelijkheid biedt om de kennis en vaardigheden te verwerven voor het implementeren van het SIO in de eigen organisatie of in organisaties van derden. Tijdens de opleiding staat de inhoud van de kernthema's van het SIO centraal. Het stimuleren, bewaken en meten van integriteit in organisaties vormen de kern van SIO. Klik hier voor meer informatie over de Leergang.

Voor wie

  • senior professionals die in hun eigen organisatie aan de slag willen gaan met SIO, zoals integrity officers, senior risk managers, compliance officers, HR professionals, accountants en interne auditors.
  • senior professionals en interim managers die andere organisaties gaan begeleiden en toetsen bij de implementatie van SIO, zoals consultants en externe auditors.

Erkenning

nba pe 30 punten 120x120Cedeo Accountancy ppgDe Leergang is erkend door de NBA en het CEDEO. Het CEDEO heeft daartoe een Rapportage Audit Permanente Educatie Accountants opgesteld waaruit blijkt dat Stichting Stimuleringskader Integere Organisaties resultaat 1 scoort van de beoordelingstabel Audit Accountants. De NBA biedt 30 PE-punten voor de leergang.

 

Praktische informatie

De SIO Leergang Integriteitsmanagement kent 7 modules en vindt dit najaar plaats op de volgende data:

Module 1 : vrijdag 11 oktober 2019
Module 2 : woensdag 30 oktober 2019
Module 3 : vrijdag 8 november 2019
Module 4 : vrijdag 15 november 2019
Module 5 : maandag 25 november 2019
Module 6 : vrijdag 13 december 2019
Module 7 : maandag 16 december 2019

Locatie: Nyenrode.
Kosten (incl. toets): € 6.700,- (excl. btw) per deelnemer.

 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.