Wat is het SIO?

puzzel sioHet Stimulerings kader Integere Organisatie - kortweg het SIO - is een uniek, alles omvattend integriteitsmanagementsysteem dat preventief werkt. Het SIO is toepasbaar voor elke organisatie. Klik hier voor meer informatie. 

Opleiding en training

education module
De Leergang SIO is een 7-daags interactief opleidings- programma dat de mogelijkheid biedt om de kennis en vaardigheden te verwerven voor het implementeren van het SIO in de eigen organisatie of in organisaties van derden. Klik hier voor meer informatie.

Community of Practice

Community of practice moduleDe Community of Practice (CoP) is opgezet als community platform voor professionals die de Leergang SIO van de Stichting SIO hebben gevolgd. Hier wordt relevante informatie gedeeld over integriteit. Klik hier voor meer info en de lijst met vrijwillige organisatoren.

De Community of Practice (CoP) is opgezet als community platform voor professionals die de Leergang Stimuleringskader Integere Organisatie van de Stichting SIO hebben gevolgd. De CoP is enkel toegankelijk voor leden net als de ledengroep op LinkedIn. Hier wordt relevante informatie en nieuws gedeeld en gesprekken/discussies over integriteit gevoerd.

De CoP streeft ernaar om 3 keer per jaar samen te komen in de vorm van een georganiseerde bijeenkomst waar op basis van thema sprekers worden uitgenodigd. Deze bijeenkomsten zijn doorgaans kosteloos. Het doel van de CoP is het creƫren van een netwerk aan professionals en een continue kennisdeling.

Lees hier het het verslag van de laatste CoP bijeenkomst.

De vrijwillige organisatoren van de Community of Practice zijn:

 

Antoon Leurs
Antoon Leurs
Management Consultant
TOP Business Partners BV
 
Marijke van der Ploeg RA RO EMIA CIA
Marijke van der Ploeg RA RO EMIA CIA
 
ENGIE Services Nederland NV
 
Ilona van der Linden
Ilona van der Linden
 
 
 
 
Wilfred Brom
Senior Consultant / Onderzoeker
Fides Integriteit
 
Lotte Reitsma LLM
Lotte Reitsma LLM
Organisatie adviseur
LJR Consultancy